Kültür-Sanat Haber Girişi : 25 Eylül 2014 00:42

Palerium AVM kültür sanat merkezi olacak

Palerium AVM kültür sanat merkezi olacak
Palerium AVM Genel Müdürü Musa Keskin, sadece alış veriş merkezi olarak değil sosyal projelerle de Erzurum halkına hizmet etmek için çaba harcadıklarını söyledi.
Erzurumajans-Palerium AVM Genel Müdürü Musa Keskin, sadece alış veriş merkezi olarak değil sosyal projelerle de Erzurum halkına hizmet etmek için çaba harcadıklarını söyledi.

Palerium AVM Genel Müdürü Musa Keskin beraberinde Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Kürşat Salın ile birlikte İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez'i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan görev değişikliği sonrası Genel Müdürlük görevine getirilen Musa Keskin, sadece alış veriş merkezi olarak değil, uygulamaya hazırlandıkları sosyal projelerle de Palerium AVM olarak adeta bir kültür sanat merkezi olacaklarını anlattı. Açıldıktan sonra halktan gördükleri yoğun ilgiye teşekkür eden Genel Müdür Keskin, sosyal projelere ağırlık vererek merkezi bir kültür sanat aktivite merkezi haline dönüştüreceklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.