Siyaset Haber Girişi : 16 Kasım 2018 12:30

Pasinler'in en genç aday adayı Atasever

Pasinler'in en genç aday adayı Atasever
Erzurum Pasinler İlçesi Ak Parti'den aday adaylığı başvurusu yapan İlhami Atasever, gençliği, donanımıyla farklılık ortaya koyuyor.
Erzurumajans-Erzurum Pasinler İlçesi Ak Parti'den aday adaylığı başvurusu yapan İlhami Atasever, gençliği, donanımıyla farklılık ortaya koyuyor. 2 ön lisans, 2 lisans ve 2 yüksek lisansı bulunan İlhami Atasever aday adayları içerisinde en genç aday olarak dikkat çekiyor. Pasinler için özgün, yöreye uygun ve yapılabilir program hazırladığını belirten Atasever "Allah nasip ederse, tek amacım Pasinler'in değişimine, gelişimine bir tuğla koymaktır" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığında memuriyet hayatına başlayan İlhami Atasever, çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra Erzurum Valiliği bünyesinde Proje Koordinasyon Merkezi (Erzurum-Erzincan-Bayburt Kalkınma Birliği - Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği, Sosyal Destek Programları - SODES) İl Koordinatörü olarak görev yaptı. Eğitimci, iktisatçı, işletmeci ve proje uzmanı İlhami Atasever, 1979 Erzurum Pasinler doğumlu. 39 yaşındaki Atasever, iş yaşamına 1999 yılında aile işletmesinde yönetici olarak başlamış. 

2014 yılından itibaren SODES ile Erzurum merkez ve ilçelerinde sosyal projeler gerçekleştiren İlhami Atasever, eğitim kariyeri olarak da fark ortaya koyuyor. İlhami Atasever, Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Programı, Erzurum Adalet Önlisans Programı, Anadolu Üniversitesi İşletme Fak. İşletme Bölümü,  Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğt.Fak. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Öğretmenliği, Sosyal Bilimler Enstitüsü -  İşletme - Tezsiz Yüksek Lisans Programı ( DAP Bölgesi, Bölgesel Kalkınma ve Yerel/Ulusal Projeler'in Kalkınmaya Etkisi), Sosyal Bilimler Enstitüsü. Uluslararası Tic. ve Lojistik - Tezli Yüksek Lisans Prog. Tehdit ve Fırsatlarıyla Dünya Ekonomisi, Atatürk Üniv. Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bilim Dalı Yüksek Lisans Programı, Demiryolları ve Havayolları Taşımacılığı “ Gelişim Süreci ve 2023 Hedefleri” gibi yüksek lisans programlarını başarıyla tamamladı.

Erzurum merkez ve ilçelerinde çok sayıda projeye imza atan İlhami Atasever, Pasinler ilçesine hizmet için belediye başkanlığına talip olduğunu belirterek "Eğitimim, iş yaşamım ve kamu görevlerimde çok şükür mahçup olmadan güzel işlere imza attım. Doğduğum büyüdüğüm Pasinler için daha güzel hizmetler hedeflediğim için başkanlığa talip oldum. Allah nasip ederse, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ak Parti ilgili kurulları, milletvekillerimiz, İl ve İlçe teşkilatlarımızın destek ve teveccühleri olursa Pasinler için önemli projelerim bulunuyor. Belediyeciği, ilçemin her noktasında yaşayan insanımıza dokunan, yaşamı kolaylaştıracak, ekonomik refaha katkı sağlayacak projeleri gerçekleştirmeye talibim. Bismillah diyerek yola çıktım" şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet Demirci 01 Ocak 1970 02:00

    Allah yardımcınız olsun kardeşim.