İlçeler Haber Girişi : 27 Mart 2015 16:25

Pasinler'de bin bir hatim coşkusu yaşandı

Pasinler'de bin bir hatim coşkusu yaşandı
Erzurum' un Pasinler İlçesinde yıllardır devam eden bin bir hatim geleneği bu yılda vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Erzurumajans-Erzurum' un Pasinler İlçesinde yıllardır devam eden bin bir hatim geleneği bu yılda vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Merkez Ulu Camiinde yapılan Bin bir Hatim duası öncesi konuşan Pasinler İlçe Müftüsü Ömer Bulut, Kur'anı Kerimi okuyup ve anlamanın önemine değinerek bu yıl ilçemizde 2255 hatim okunmuştur. Allah (c.c.) okunan hatmi şeriflerimi izzeti ikramında kabul buyursun. Her yıl ilçemizde vatandaşlarımız hatim okuyarak bu güzel geleneği devam ettiriyorlar. İnşallah bu geleneğimiz kıyamete kadar böyle sürüp gidecektir dedi.

Merkez Ulu Cami'nde yapılan bin bir hatim duası programı İlçe Müftüsü Ömer Bulut'un Bin bir hatim Duasıyla sona erdi.

Pasinler İlçe Müftülüğünün organize ettiği bin bir hatim duasına Horasan Müftüsü Selami Bayrakçı, Hınıs Müftüsü Abdulkerim Tohumcu, Köprüköy Müftü vekili Özer Cömert ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.