Eğitim Haber Girişi : 30 Ocak 2015 16:25

Pedagojik formasyona bin 200 kişilik yeni kontenjan

Pedagojik formasyona bin 200 kişilik yeni kontenjan
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, yaptığı açıklamada Üniversitenin 2014-2015 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında yeni bir Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı başlatılacağı müjdesini verdi.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, yaptığı açıklamada Üniversitenin 2014-2015 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında yeni bir Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı başlatılacağı müjdesini verdi.

Şubat 2015'de başlatılıp, Temmuz 2015'de tamamlanması planlanan programın, yoğunlaştırılmış bir şekilde ve iki dönem olarak gerçekleştirileceğini belirten Koçak, sözlerine şu şekilde devam etti; "Bu programa, mezunlar ile 2011 ve daha önce girişli olup, halen Atatürk Üniversitesi'ne bağlı fakülte veya yüksek okulların son sınıfında öğrenim gören öğrenciler başvurabileceklerdir. Başvuru takvimini ve kontenjanların alanlara göre dağılımını da içeren detaylı bilgi, kısa bir süre içerisinde ilan edilecektir. Şimdiden öğrencilerimiz için hayırlı olsun."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.