Spor Haber Girişi : 02 Eylül 2015 20:07

Pehlivanlar Oltu'da güç ve kondisyon depoladı

Pehlivanlar Oltu'da güç ve kondisyon depoladı
Erzurumlu minik ve yıldız güreşçiler yeni sezona Oltu'da bilendi.
Erzurumajans-Erzurumlu minik ve yıldız güreşçiler yeni sezona Oltu'da bilendi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in destekleri ile Oltu İmam Hatip Anadolu Lisesi Yurdu'nda üç haftayı aşkın süre ile kamp yapan güreşçiler, güç ve kondisyon depoladı. GEM Antrenörü Selçuk Baysal, Umman Erzincanlı ve Murat Kaya yönetiminde yoğun bir kamp yapan 40 güreşçi, Oltu'da yeni sezona iddialı hazırlandı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi Güreş Antrenörü Selçuk Baysal, Oltu kampının kendileri açısından oldukça güzel ve verimli geçtiğini söyledi.

HEM SALONDA HEM AÇIK ALANDA ÇALIŞTILAR

Bir çok yetenekli güreşçiyi bünyesinde barındıran Erzurum GEM, daha önce bünyesinden çıkardığı başarılı güreşçi ordusuna yenilerini eklemek istiyor. Oltu İmam Hatip Anadolu Lisesi Yurdu'nda yoğun bir kamp programı gerçekleştirdiklerini belirten Antrenör Selçuk Baysal, salon çalışmalarının yanı sıra açık alanda tepe yürüyüşleri yaparak kondisyon depoladıklarını söyledi. Oltu kampının verimli geçtiğini belirten Baysal, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil'in destekleri ile yaptığımız kampta, yeni yılda yapılacak olan Türkiye şampiyonalarına hazırlandık. Güreşçilerimizin bir çoğu da ilk kez kamp ortamı görmenin mutluluğunu yaşadı. Eski ve yeni güreşçilerimizin kampta kaynaşmasını sağladık. İl Müdürümüze bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.