Spor Haber Girişi : 19 Mayıs 2015 19:47

PFDK'dan BB Erzurumspor'a ceza yağdı

PFDK'dan BB Erzurumspor'a ceza yağdı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), BB Erzurumspor'a 3 maç kendi sahasında seyircisiz oynama ve 6.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.
Erurumajans-Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a müsabaka hakemine yönelik tehditi nedeniyle 100 gün hak mahrumiyeti ve 46.500 TL para cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'n resmi internet sitesinde yer alan açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, 13.05.2015 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik tehditi nedeniyle takdiren 100 gün hak mahrumiyeti ve 46.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi."

Beşiktaş'a ise taraftarın neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle tribün kapatma ve 50.000 TL para cezası verildi.

"Akhisar BLD. Gençlik ve Spor Kulübünün, 14.05.2015 tarihinde oynanan Akhisar BLD. Gençlik ve Spor - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 100.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Beşiktaş'ın, 14.05.2015 tarihinde oynanan Akhisar BLD. Gençlik ve Spor - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı tribün kapatma ve 50.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, 13.05.2015 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik tehditi nedeniyle takdiren 100 gün hak mahrumiyeti ve 46.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Büyükşehir BLD. Erzurumspor Kulübünün, 14.05.2015 tarihinde oynanan Büyükşehir BLD. Erzurumspor - Sakaryaspor A.Ş. Spor Toto 3. Lig Play-off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 6.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Büyükşehir BLD. Erzurumspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına karar verildi."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.