Play-Off İlacının adı: NobreMax!

Karşılaşma öncesi Altınordu’ya mutlak galibiyet gerekirken konuk BB Erzurumspor’a beraberlik yetiyordu. Aslında sezon başındaki durumlar göz önüne alındığında Erzurum’da kime sorsanız ligin son haftası  bu oluşan şartları kabul ederdi. Ancak BB Erzurumspor’un yükselen grafiği ve rakiplerin puan kayıpları bir anda BB Erzurumspor’u Play Off potasına soktu. 

Maça Altınordu’nun baskılı başlama isteği BB Erzurumspor’un önde oynamasıyla kısmen engellenmiş oldu.

Dakikalar ilerledikçe BB Erzurumspor önde oynama isteğinin yerini kontrollü oyuna bıraktı...

Oyunun mesafesini de kısaltarak rakibe alan bırakmayan Dadaşlar, Altınordu’nun  rahat oyun kurmasına izin vermedi.

Maç içerisinde sosyal medya hesabımda  bu maçtan istediğini alabilmesi için mutlaka gol bulması gerektiğini belirtmiştim. Çünkü Altınordu takım olarak maçın tamamında oyuna hükmedemeyen ancak her an golü bulabilen bir takım. O yüzden 0-0 tehlikeli bir skordu... Nitekim Nobre’nin golü maçı ve ligi kurtardı.

Nobre demişken...

Sen ceza sahasında topu Nobre’yle buluştur o zaten bir şekilde kaleyle buluşturur.

Bugün yine bunun bir örneğini izledik. Ve Nobre Dadaşlara Play Off un kapısını aralayan golü attı. Tıpkı geçen sezon Play Off finaline götüren Amed maçında attığı gol gibi... Erzurum’un ne zaman gole ihtiyacı olsa sahneye çıkan yıldız isime bir Erzurumlu olarak buradan teşekkür ediyorum.

Öldük Öldük Dirildik...

Golden sonra geriye çekilen bir BB Erzurumspor olunca bu rakibin işine geldi. Duran toptan gelen gol sonrası Altınordu’nun pozisyonları Erzurum kalesine akın akın gelmeye başladı.

Şehir olarak ecel teri döktüğümüz o dakikalarda, Altınordu istediği golü bulamayınca Dadaşlar Play Off’a kalarak büyük bir başarıya imza attı.

Yukarıda belirttiğim gibi sezon başı ve sezon içerisindeki grafik göz önüne alındığında şu an oluşan tablo herkesi fazlasıyla mutlu etti.. Bu başarıda emeği geçen başta deplasman deplasman gezen taraftarımız olarak üzere herkesi kutluyorum...

Play Off’a doğru  başlıklı yazımızda görüşmek ümidiyle...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adnan 01 Ocak 1970 02:00

    Bu başarı hayri ülgene gelsin trt de çıkmış ahkam kesiyor nerede futbol oynadığını kimse bilmiyor ben 53 yaşındayım bu adamın futbolunu hatırlamıyom kendini meth etmekten gerçekleri göremiyor aç gözünü hayri efendi erzurumspor geldi 4 hafta önce erzurumspırun şansının kendi elinde olmasına rağmen konuşmaya cesaret edemedin ta öigin başında yaltığın tahminlerin hepsi fos çıktı yazık trt ye böyle bilgisşz insanları gündem ediyor daha ne diyeyim anlatmaya gerek yok görüyorsunuz dadaş gerekeni yaptı

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Bu maç söylenecek en doğru söz galiba kleşe hale gelen atamayana atarlar sözü ama Erzurumspor playofa kalarak İzmir lobisinide yemiştir. Daha Manisa maçı sonrası TRT sporda yayımlanan programda Erzurumspora şans tanımıyordu. Son söz meydyanın takımı değil halkın takımı kazanmıştır.

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Bu maç söylenecek en doğru söz galiba kleşe hale gelen atamayana atarlar sözü ama Erzurumspor playofa kalarak İzmir lobisinide yemiştir. Daha Manisa maçı sonrası TRT sporda yayımlanan programda Erzurumspora şans tanımıyordu. Son söz meydyanın takımı değil halkın takımı kazanmıştır.