Sağlık Haber Girişi : 18 Ekim 2017 10:52

Polonya merkezli Gainer ürünleri

Polonya merkezli Gainer ürünleri
Kilo almak isteyen kişiler son dönemde bunu spor ile birlikte gerçekleştiriyorlar. Aksi takdirde kişilerin vücutlarında bozulmalar meydana geliyor...
Erzurumajans-Kilo almak isteyen kişiler son dönemde bunu spor ile birlikte gerçekleştiriyorlar. Aksi takdirde kişilerin vücutlarında bozulmalar meydana gelirken belirli bölgelerde yağlanmalar ile birlikte sarkmalar oluşuyor. Bu aşamada eğer kişiler spor da yaparlarsa aldıkları kiloları kas olarak alıyorlar. Bu sebeple de herhangi bir sarkma oluşmuyor ve fizikleri eskisinden çok daha güzel bir hale geliyor. Bu aşamada spor yaparken kalori harcandığından kişilerin bir yandan da kilo alabilmesi için gainer kategorisine giren ürünlerin kullanılması gerekiyor. Bu ürünlerin içeriğinde yer alan karbonhidrat ve şeker ile birlikte kişiler rahatlıkla kilolarını alırken tamamını kas kütlesi olarak alıyorlar.

Olimp markası tarafından üretilen gain bolic isimli gainer, kullanıcılarının kısa süre içerisinde kas kütlesi olarak hacim kazanmasını sağlıyor. Bunun için de içerisinde yüksek oranda kaliteli malzeme bulunurken bu sayede kullanıcılar kısa süre içerisinde etkilerini görmeye başlıyor. Ürünün içerisinde hem kilo aldırıcı hem de spor aşamasında kas oluşumunu destekleyen ürünler yer alıyor. Bu sayede kullanıcılar rahatlıkla yağsız kat kütlesi ile birlikte kilolarını yükseltiyor. Bunun yanında spor sırasında kullanıcılara güç artışı sağlanırken kas oluşumu hızlandırılıyor. Bu etkilerin tamamı kullanıcıların ürünü düzenli olarak kullandığında ve sporlarına devam ettiklerinde oluyor. Aksi takdirde kısa süre içerisinde istenilen etkiler görülemeyebiliyor.

Bu ürün 4000 gramlık paketinde satışa sunulurken bir servisinde kişiler 100 gram gainer alıyorlar. Bu yüz gramın içerisinde çok sayıda farklı madde yer alıyor. Bir servisinde 80 gram karbonhidrat bulunurken 15 gram protein yer alıyor. Bu aşamada kalan 5 gramlık kısmı da amino asitler dolduruyor. Böylesine zengin bir içeriğe sahip olan ürünü kullanıcılar rahatlıkla satın alabilirken kolay bir biçimde de kullanıyor. Günde bir ölçek kullanımı yeterli olurken kişiler genelde antrenmandan hemen sonra kullanıyorlar. Buna ek olarak isteyenler antrenmandan 45 dakika öncesinde de tercih edebiliyor. Bazı kullanıcılar günlük servisi ikiye bölerek öncesinde ve sonrasında da kullanabiliyor. 100 gramlık ürünü 500 ml. sıvı ile karıştırmak kullanım için hazır hale gelmesini sağlıyor.

Ürünün üreticisi olan Olimp markası 1991 senesinde Polonya'da kurulurken günümüzde ülkenin en iyi spor besini üreticisi konumundadır. Bu sebeple de kullanıcılar rahatlıkla firmanın kalitesine güvenebilir. 2016 senesinde yapılan açıklamada markanın ürünlerini 50'den fazla ülkeye gönderdiği ve buralarda 500 farklı satış noktasından kullanıcılara ulaştığı belirtilmiştir. Ürünlerin üretiminde tamamen otomasyon teknolojisini kullanan firma bu konuda dünyanın ilk sırasında yer almaktadır. En modern ve gelişmiş tesisler bu firmaya ait olurken bu durum kısa sürede firmanın büyümesini sağlamıştır. Olimp markasının ürünlerini almayı düşünen kişiler satış mağazalarına yönelebildiği gibi internet sitelerinden de rahatlıkla ürünleri satın alabileceklerdir. Bu aşamada fiyat bakılması gereken ilk etmen olmaktadır.

Hangi ürünü alacaklarına karar veren kişiler bu aşamada birkaç satış noktasını inceleyerek hangisinin en iyi fiyatı sunduğunu araştırıyor. Bu aşamada Fitbull sitesi birçok kişi için en iyi internet sitesi olarak görülürken Olimp firması tarafından üretilen bu gainer türündeki ürünü 249 TL fiyat ile satıyor. Ürün gramajına göre 40 defa rahatlıkla kullanılırken yaklaşık 1,5 ay kullanıcılar bu ürünü tüketmiş oluyorlar. Sporlarını sistemli bir şekilde yapan kişiler daha uzun süreler sporlarına devam etmeyi düşünürken ideal kilolarına gelene kadar bu ürünü kullanmaya devam ediyorlar. Fitbull sitesinde ürünün satışı her zaman aktif olurken kullanıcılar rahatlıkla ürünü kredi kartlarına 9 taksit imkânıyla ya da havale işlemi ile birlikte alabiliyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.