Eğitim Haber Girişi : 06 Temmuz 2015 18:30

Rektör Koçak, 'Üniversite Tercihleri' programına katıldı

Rektör Koçak, 'Üniversite Tercihleri' programına katıldı
Ulusal bir kanalda yayınlanan," Üniversite Tercihleri" adlı programa katılan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, yaklaşan üniversite tercihleri döneminde, tercih yapacak öğrencilere Erzurum ve üniversite hakkında bilgi verdi.
Erzurumajans-Ulusal bir kanalda yayınlanan," Üniversite Tercihleri" adlı programa katılan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, yaklaşan üniversite tercihleri döneminde, tercih yapacak öğrencilere Erzurum ve üniversite hakkında bilgi verdi.

Erzurum'da öğrenci olmak, üniversitenin öğrencilere yönelik sosyal ve bilimsel projeleri, üniversitenin eğitim felsefesi, yurt dışı imkânları gibi konu başlıklarına yer verilen programda, Rektör Koçak, öğrencilerden gelen soruları da cevaplandırdı.

Atatürk Üniversitesi'nin üniversiteler kuran bir üniversite olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hikmet Koçak, Türkiye'nin bütün üniversitelerinde, Atatürk Üniversitesi'nde eğitim görmüş ve yetişmiş öğretim üyelerinin bulunduğunu belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.