Bölge Haber Girişi : 04 Şubat 2011 14:37

Rusya ve Büyük Britanya finalde!..

Rusya ve Büyük Britanya finalde!..
25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Bayanlar Curling klasmanı yarı finali maçlarında rakiplerini farklı skorla yenen Rusya ve Büyük Britanya isimlerini finale yazdırırken, Japonya ile Güney Kore bronz için mücadele edecek.

Erzurum Ajans-25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Bayanlar Curling klasmanı yarı finali maçlarında rakiplerini farklı skorla yenen Rusya ve Büyük Britanya isimlerini finale yazdırırken, Japonya ile Güney Kore bronz için mücadele edecek.

Anadolu’nun zirvesi Erzurum’da devam eden 25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’ndaki müsabakaların 9’uncu gününde Curling Bayanlar’da Japonya’yı 11-4 yenen Büyük Britanya ile Güney Kore’yi 13-1 yenen Rusya, finale çıktı. Rusya ile Büyük Britanya, yarın saat 09.00’da Curling Arena’da altın madalya için mücadele edecek. Öte yandan Japonya ile Güney Kore bugün saat 19.00’da bronz için karşılaşacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.