Erzurum Haber Girişi : 11 Aralık 2019 22:15

Şaka gibi!

Şaka gibi!
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de eğer uçak bulamıyor, Ankara’ya gitmek için Erzincan ve Iğdır havaalanlarını kullanıyorsa, vay geldi başımıza!
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de eğer uçak bulamıyor, Ankara’ya gitmek için Erzincan ve Iğdır havaalanlarını kullanıyorsa, vay geldi başımıza! Açıkçası ilk duyduğumda inanamamıştım. Sekmen başkan bu yıl içinde birkaç kez Iğdır ve Erzincan uçağını kullanmış. Sebebi de Erzurum uçaklarında yer olmaması.

Şaka gibi değil mi? Gerek yolcu kapasitesinin fazla ve gerekse bilet fiyatlarının aşırı olmasından dolayı Sekmen’in çevre illerin havaalanlarını kullanması yaşanan hadisenin ulaştığı boyutu gözler önüne sermesi açısından çok önemli. Büyükşehir Belediyesi’nde Sekmen’e yakın kaynaklara teyit ettirmesem, ‘’Hadi canım sen de! Sekmen mi Erzurum’dan uçamayacak? Buna kargalar bile güler’’ der, katiyen inanmazdım. Ama durum maalesef böyle. Bu benim son kararımdır.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Uğur Okcu 01 Ocak 1970 02:00

    Asıl şaka her seçimde önümüze konulan zorlama adaylar ve kayıtsız şartsız sandığa giden ERZURUM seçmeni. Ders almıyor ve esas yapılması gerekeni ,boş sandıklarla ders veremeyişimiz.

  • Doğru SÖZ 01 Ocak 1970 02:00

    Bu şehrin sahiplerinden biri değilmi asıl kendisi şaka gibi

  • Dadaş orkun 01 Ocak 1970 02:00

    Alakası yok sisden dolayı uçaklar iniş yapamıyor havalimanı yaparken hiç düşünmemişler mı sisli olduğunu

  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Sahipsiz memleket

  • Gerçekler acıdır 01 Ocak 1970 02:00

    Erzuruma en çok zararı yine Erzurumlular veriyor. Çünkü, her yere çamurdan olsun da bizden olsun mantığı ile çocuk çömbeleği dolduruyorlar ve liyakat hiç önemli değil.