Spor Haber Girişi : 04 Mayıs 2016 19:44

Şampiyon Termalspor GHSİM'deydi

Şampiyon Termalspor GHSİM'deydi
Adeta bir tarih yazarak adını Süper Lig'e yazdıran Aziziye Belediyesi Termalspor, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Erzurumajans-Adeta bir tarih yazarak adını Süper Lig'e yazdıran Aziziye Belediyesi Termalspor, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şampiyon Hentbolcuları ağırladı. Bu sezon Teknik Patron Ali Erzurumluoğlu yönetiminde adeta bir tarih yazarak şampiyon olan ve Erkekler Hentbol 1.Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Aziziye Belediyesi Termalspor Hentbol Takımı'nın yönetici ve sporcuları, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. Spor Şube Müdürü Güngör Şenses'in de hazır bulunduğu Ziyarete Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Halil Özcan, yöneticiler ve sporcular katıldı. Teknik Patron Ali Erzurumluoğlu şampiyonluk öyküsünü anlattı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Bu yıl sporda altın yılımız oldu. Bir çok spor dalında hem takım hem de ferdi başarılara imza attık. Futbolda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve hentbolda da Termalspor, bize iki büyük şampiyonluk yaşattı. Takımlarımızın aldığı bu başarıdan ötürü şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.