Spor Haber Girişi : 26 Temmuz 2016 16:45

Şampiyonlar GHSİM'deydi

Şampiyonlar GHSİM'deydi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü dünya şampiyonlarını ağırladı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü dünya şampiyonlarını ağırladı. 

Samsun'da yapılan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası'nda karatede 75 kiloda dünya ikinciliğinin yanı sıra açık siklet kumitede altın madalya kazanan ve takım kumitede de dünya şampiyonluğu sevincini yaşayan Volkan Kardeşler ile Judoda hem kata da hem de 50 kilo müsabakalarında dünya şampiyonu olarak iki altın madalya elde eden Milli judocu Erkan Esenboğa, Erzurum'un gurur kaynağı oldu. Erzurum Çelebispor Kulübü sporcusu Volkan Kardeşler ile Aziziye Spor Kulübü'nün judocusu Erkan Esenboğa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile TOHM Merkezi Müdürü Yaşar Elen ve Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi'nin de hazır bulunduğu ziyarette iki dünya şampiyonu sporcu başarı öykülerini anlattı. Türkiye'ye ve Erzurum'a işitme engellilerde büyük başarı yaşatan şampiyonlar, hedeflerinin olimpiyatlarda kürsüye çıkmak olduğunu ifade ettiler. 

Başarılarınız Daim Olsun

Erzurumlu dünya şampiyonu karateci Volkan Kardeşler ile judocu Erkan Esenboğa'nın altın madalya kürsüsüne çıkmasının gurur verici bir gelişme olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, iki sporcuya, "Her türlü övgüyü hak ediyorsunuz, örnek birer sporcusunuz, başarılarınızın devam etmesini diliyorum" dedi. Aynı zamanda judo antrenörü olan TOHM Merkezi Müdürü Yaşar Elen ile Volkan Kardeşler'in antrenörü Ahmet Çelebi'yi kutlayan Taşkesenligil, "Bu tür başarılar bizim için övünç kaynağı" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.