İlçeler Haber Girişi : 26 Nisan 2015 13:24

Sandık kurulu görevlilerine yönelik eğitim kursu düzenlendi

Sandık kurulu görevlilerine yönelik eğitim kursu düzenlendi
Şenkaya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi için sandık kurulu görevlilerine yönelik eğitim kursu açıldı.
Erzurumajans-Şenkaya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi için sandık kurulu görevlilerine yönelik eğitim kursu açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan sandık kurulu görevlilerine yönelik eğitim İlçe Seçim Müdürlüğü tarafından verildi. Kursa 24 kursiyerin katılımıyla 8 saatlik eğitim verilerek eğitimin sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere sertifika verildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Karabulut kurs hakkında şu bilgileri verdi; " Yapılacak olan Milletvekili Genel Seçiminde görev alacak sandık kurulu görevlilerinin daha bilinçli bir şekilde görevlerini yerine getirmeleri için açmış olduğumuz kursun faydalı faydalı olacağına inanıyorum. Gelen talepler üzerine 2'inci kursumuz 28 Nisan 2015 Salı günü açılacaktır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.