Siyaset Haber Girişi : 19 Kasım 2018 16:15

Şanlı: Projelerimle yola çıktım

Şanlı: Projelerimle yola çıktım
Erzurum’da Aziziye İlçe Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Murat Şanlı, başvuruya yaklaşık 50 araçlık bir konvoyla gitti.
Erzurumajans-Erzurum’da Aziziye İlçe Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Murat Şanlı, başvuruya yaklaşık 50 araçlık bir konvoyla gitti. İlçede büyük dikkat çeken konvoya vatandaşlar selamla karşılık verdi. 

Kars’ta uzun yıllar sendikal faaliyetlerde bulunan ve son üç yıldır TÜRKAV Şube Başkanlığı görevini yürüten Murat Şanlı, kamudaki görevinden istifa ederek Aziziye Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu. Uzun yıllar hizmet ettiği Milliyetçi Hareket Partisi’nden başvurusunu yapan Şanlı’yı yakınları ve seçmenleri yalnız bırakmadı. Yaklaşık 50 araçlık bir konvoyla İlçe Başkanlığı’na giden Murat Şanlı, “İlçemin sorunlarını çok iyi biliyorum ve çözüm yollarını içeren projelerimizle yola çıkıyorum” dedi. Doğup büyüdüğü Aziziye’ye hizmet etme hayaliyle yaşadığını belirten Şanlı şunları söyledi. 



HİZMET ETME HAYALİM VAR

“İnsanları yaşatan, geleceğine yön veren hayalleridir ve benim hayalim doğup büyüdüğüm, beni ben yapan değerleri aldığım, çamurlu sokaklarında koşup top oynadığım güzel ilçem Aziziye’yi Milli değerlerinden kopmadan, örf adetlerine sadık kalarak gelişen dönüşen dünyada hak ettiği yere taşımak. Sorun sıkıntılar yumağında yaşam mücadelesi veren insanımıza bir nebze olsun fayda sağlamak onların yüzünü güldürmekten başka gayem yok. Partime yaptığım adaylık başvurusundan sonra taktir başta Sayın Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli beyefendi olmak üzere, Genel Başkan Yardımcım Erzurum Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Kamil Aydın beyefendi, İl Başkanım Naim Karataş beyefendi, İlçe Başkanım Murat Karadaş beyefendi, Saygıdeğer MYK üyelerimiz Ahmet Gökhan Yazıcı, Adem Yurdagül beyefendiler, İl ve Teşkilatlarımızın kıymetli üyelerinindir. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın”


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Allah yar ve yardımcımız olsun