Şaşa kaldı, şaştı kaldı!

İlla ki sizler de duymuşsunuzdur. Birkaç gündür BB Erzurumspor’da başkanın değişeceği konuşuluyor ve hatta yerine herkes isim bile yakıştırıyor. 

Cemal Polat’dan Saim Özakalın’a, Adnan Polat’dan, ilginçtir bugün mavi-beyazlı kulübün davalı olduğu Ali Demirhan’a varıncaya kadar başkanlık koltuğuna yakıştırılan isimlerden bazıları..  Doğrusu artık sadece kahvehane köşelerinde dillendirilmekle kalmayıp gazete köşelerine de yansıyan bu haberlere şaşırıyor muyum, doğrusu şaşırıyorum. Hem de çok. Durup dururken BB Erzurumspor’a başkan tayin etmeknerden çıktı? Hele de ortada alınmış bir kongre kararı yokken o tür haberlere şaşmayayım da ne yapayım? Acaba kulübün halihazırdaki seçilmiş resmi başkanı Mevlüt Doğan ayrıldı da mı bu tür şeyler konuşuluyor diye bir yandan da merak etmedim değil. Olur a. Ramazan ayıdır, çok fazla sağda solda olamıyoruz, malum bir yere oturup mumluyoruz! Duymamış olmamız da olası. Bu durumda ne yapılır, elbette ki Mevlüt Doğan aranır ve işte o zaman neyin ne olduğu daha iyi anlaşılır. Dün öğleden sonra telefonla ulaştığım Mevlüt Doğan’a, direkt nelerin olduğunu sordum ve aldığım cevaplar karşısında şaşkınlığım bir kat daha arttı. Mevlüt Doğan’ın ne bir yere gitmişliği ne de gidecek bir hali vardı! O da ben gibi kendisinin yerine oturtulacağı söylenen isimleri duyuyor ve şaşırıp kalmış durumda. ‘’Bu Erzurum nasıl bir şehir oldu, anlamış değilim. Niye, nereden bu mide bulandırıcı işler yapılıyor, anlamıyorum. Gelişmeleri, yaşananları hayretle ve büyük bir şaşkınlıkla izliyorum’’ diyor. Yeni sezona yeni bir yönetim ile girme düşüncelerinin olduğunu, bu tür spekülasyonların biraz da bundan kaynaklandığını sandığını söyleyen Mevlüt Doğan, ‘’Bir kongre düşüncemiz vardı ama sanırım ondan vazgeçiyoruz. Doğrusu ben görevimin başındayım. Başkanlık için söylenenleri de çok umursayacak halim yok. Birilerinin ileri geri konuşmaları ile oturup kalkacak halimiz yok’’ diye konuştu.

Doğan’a ayrıca transferi sordum. ‘’Henüz aman aman net bir şey yok ama 3-4 güne önemli gelişmeler olabilir. Öncelik iç transfer, sonrasında dış transfere bakacağız’’ dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tahir 01 Ocak 1970 02:00

    Futbol da para ve lobi çok önemlidir. Ne yazık ki süper ligde büyükşehir belediyesinin takıma destek olması yasak. Güçlü ve vizyonu geniş bir takım olmazsa, ligin ilk yarısında küme düşmemiz kesinleşir. Bu son fırsat!!

  • Aaa 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın vedat bey. Her ne kadar takımı lige çıkartan yönetime zaman tanınmalı fikrine katılsamda ortada bir gerçek var. Hali hazırda takımın teknik heyeti ve futbolcuları süperlig de oynayabilecek kalitede değil. Şuan bu takıma iyi bir teknik heyet ve en az ilk 11 de oynayabilecek 15 futbolcu transferi şart aksi halde bu takım ligde tabela takımı olur. Peki bu transferleri yapabilecek parayı yönetim bulabilecek mi??? İşte bu dedikodular bu gerçek ışığında halk tarafından dillendiriliyor. Asıl bu dedikleri mi siz hiç düşünmediyeseniz ben de size şaşırıyorum. Umalım da yönetim başarılı olsun.