İlçeler Haber Girişi : 29 Temmuz 2016 19:00

Şehit Polis Yakup Sürücü İçin Mevlit Okutuldu

Şehit Polis Yakup Sürücü İçin Mevlit Okutuldu
Ankara'da ki Gölbaşı Polis Özel Hareket Daire Başkanlığının 15 Temmuz gecesi bombalanması üzerine şehit düşen Yakup Sürücü için baba ocağı Taşkaynak Mahallesinde mevlit okutuldu. Mevlitte Vali Seyfettin Azizoğlu da hazır bulundu.
Erzurumajans-Ankara'da ki Gölbaşı Polis Özel Hareket Daire Başkanlığının 15 Temmuz gecesi bombalanması üzerine şehit düşen Yakup Sürücü için baba ocağı Taşkaynak Mahallesinde mevlit okutuldu. Mevlitte Vali Seyfettin Azizoğlu da hazır bulundu.

Pasinler ilçesine bağlı Taşkaynak Mahallesindeki camide bugün Cuma namazından önce şehit polis memuru Yakup Sürücü için mevlit okutuldu, dua edildi. Cuma namazının ardından mevlite katılan şehit yakınlarına ve vatandaşlara yemek ikram edildi. Şehit için okutulan mevlite Vali Azizoğlu'nun yanı sıra Pasinler Kaymakamı Ali Ada, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.