İlçeler Haber Girişi : 29 Temmuz 2015 20:50

Şeker Fabrikasında iş güvenliği toplantısı

Şeker Fabrikasında iş güvenliği toplantısı
Aziziye Kaymakamlığı tarafından rutin olarak yapılan "İşyeri Güvenliği Asayiş ve Emniyet" toplantısı, Kaymakam Zafer Öz'ün başkanlığında Şeker Fabrikası'nda yapıldı.
Erzurumajans-Aziziye Kaymakamlığı tarafından rutin olarak yapılan "İşyeri Güvenliği Asayiş ve Emniyet" toplantısı, Kaymakam Zafer Öz'ün başkanlığında Şeker Fabrikası'nda yapıldı.

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Ali Durmuş, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Özdemir, Kurum Amirleri ve İlçede faaliyette bulunan Hidro Elektrik Santrali (HES- Baraj Şirketleri), Yol Yapım İnşaat Şirketleri, Tüp dolum ve depolama Şirket tesislerinin sorumlu müdürleri katıldı.

Şeker Fabrikasında verilen öğle yemeği sonrasında başlayan toplantıda kanun, yönetmelik ve bunların uygulamaları ile İşyerleri ve Tesislerin Güvenliği ile ilgili, kolluk kuvvetlerinin haricinde alınması gereken ek tedbirlerin, yapılması gereken diğer iş ve işlemlerin nasıl yapılması gerektiği, sektörlerin sorunları gibi hususlar görüşülerek karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.