Erzurum Haber Girişi : 31 Ağustos 2014 18:50

Sekmen, kurumun çalışmalarını gece denetliyor

Sekmen, kurumun çalışmalarını gece denetliyor
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurumun çalışmalarını gece denetliyor.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurumun çalışmalarını gece denetliyor.

Kurmaylarıyla birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin cadde ve sokaklarda yaptığı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sekmen, Ayazpaşa, Kavaflar Çarşısı ve Bat Pazarı'nda gerçekleştirilen alt ve üstyapı hizmetlerini kontrol etti. Hemen hemen her gece şehri baştan aşağı gezen Sekmen, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, kenti değiştirmeye kararlı olduğunu söyledi. Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Erzurum'u değiştirmeye kararlıyım. Belli merkezleri birden ele alarak arzu edilen hizmetleri gerçekleştirip caddelerimizi modern ve çağdaş görünüme kazandırıyoruz. Kaldırım, altyapı ve asfaltı yeniliyoruz. Aydınlatma ve trafik düzenlemesiyle yerleşim yerlerini baştan aşağı değiştiriyoruz. Sabah ve akşam ekibimle birlikte kontroldeyim. Amacımız; halkımıza beklediği ve özlediği hizmetleri sunmaktır. Erzurum değişecek ve yaşanılabilir bir konuma gelecek."

Çok çalışan personele maaş ve makam taltifi

Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum'un değişim ve gelişimi için çok çalışan personele maaş ve makam taltifinde bulunacağını bildirdi. Sekmen, sözlerini şöyle tamamladı:

"
Geldiğimiz günden beri süratli bir şekilde çalışıyoruz. Ben bir slogan geliştirdim; 'Her şeye rağmen mazeret yok. Yarın değil, bugün.' Erzurum değişecek. Yaptığımız bütün işler güzel ve kalıcı olacak. Değişime ayak uyduracağız. Erzurum'un güzelleşmesi bana haz ve hız veriyor. İş yaptıkça ben de mutlu oluyorum. Erzurum, artık Batı'dan geri kalmayacak. Seneye kentimiz tüm yönüyle değişmiş olacak. Çalışan arkadaşlarımı ödüllendireceğim. Maaş, mevki ve itibarla ödüllendireceğim." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.