Siyaset Haber Girişi : 04 Ekim 2019 16:30

Sekmen'e jet cevap

Sekmen'e jet cevap
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, “Senin daha burada evin yok” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e sosyal medya hesabından cevap verdi: Ailece güldük.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, belediyeye kayyum atanmasını isteyen ve borçlarından dolayı banka hesaplarının blokeli olduğunu iddia eden İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli için, “Milletvekili olabilirsin ama şehri kötülemeye hakkın yok. Senin hala burada evin yok” cevabını vermişti. 

SOSYAL MEDYADAN YAZDI

Başkan Sekmen’in Erzurum Ajans’ta yer alan açıklamaları üzerine sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan İYİ Partili Cinisli, “Ailece güldük. Buna cevap versem atalarımın, dedelerimin kesikleri sızlar. Ben Erzurum diyorum, Başkan ev, bark diyor. Tasalarımız farklı” dedi. Cinisli’nin bu paylaşımı takipçileri tarafından yüzlerce kez tıklanırken, çok sayıda da yorum yapıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HAKİKİ ERZURUMLU 01 Ocak 1970 02:00

    CİNİSLİ NE YAPMIŞ EEEEE BU MEMLEKETE

  • BÜLENT ALGÜL 01 Ocak 1970 02:00

    SN SEKMAN SEN ERZURUMUN HANGİ MAH BUYUDUN ACABA MERAK EDİYOM ONLAR BOŞ İŞLRR SEN SU ZAMMINDAN HAVUZ BAŞI OTO PARK ÜCRETİ 15 TL YAPTINIZ ONDAN BAHSET CİNİSLİNİN EVİ VARMIŞ YOK MUŞ BANANE BEN BURDA YAŞIYOM NASIL OLACAK BU MİLLETİN HALİ ULAŞIMA YAPTIĞIN ZAM HİÇ AÇIKLAMA LUTFUNDA BULUNMUYON İŞEN GELMİYOR

  • Vedat Karataş 01 Ocak 1970 02:00

    Valla biz bütün şehir gülüyoruz. Şunu biliyorum ki bizi sömürenler göçmen ve yoksullar değil. Buralılar ve zenginler.