Spor Haber Girişi : 05 Ekim 2015 17:00

Seven, çiçeklerle karşılandı

Seven, çiçeklerle karşılandı
Malezya'da yapılan Paralimpik Bilek Güreşi Dünya Şampiyonasında sağ kol ve sol kolda ülkemize iki altın madalya kazandıran Erzurum Türk Telekomsporlu Gökhan Seven havalimanında çiçeklerle karşılandı.
Erzurumajans-Malezya'da yapılan Paralimpik Bilek Güreşi Dünya Şampiyonasında sağ kol ve sol kolda ülkemize iki altın madalya kazandıran Erzurum Türk Telekomsporlu Gökhan Seven havalimanında çiçeklerle karşılandı.

Erzurum Türk Telekomspor'un bilek güreşindeki milli gururu Gökhan Seven yine büyük bir zafere imza attı. Başarılı bilek güreşçisi 3-4 Ekim 2015 tarihlerinde Malezya'da yapılan 15 ülkeden sporcuların katıldığı 37. Paralimpik Bilek Güreşi Dünya Şampiyonasında birinci olarak ülkemize iki altın madalya kazandırdı. Sağ kol ve sol kolda dünya şampiyonu olan Seven, Erzurum Hava Limanı'nda çiçeklerle karşılandı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Yaşar Elen, spor servisinden Yunus Aras, Engelli ve Dezavantajlılar Biriminden Kübra Yalınkılıç, Erzurum Türk Telekomspor Asbaşkanı Sakıp Kılıç ile yöneticilerden Süleyman Zeki Çiftçi ile Yusuf Köseoğlu milli sporcuyu çiçeklerle karşıladı. Dünya şampiyonu Gökhan Seven, bilek güreşinin olimpik olduğunu ve ilk kez yapılan paralimpik bilek dünya şampiyonasında birinci olduğu için gururlu olduğunu söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.