Spor Haber Girişi : 23 Ağustos 2014 16:10

Short Track'a Koreli antrenör

Short Track'a Koreli antrenör
Türkiye Buz Pateni Federasyonu, göreve geldikten sonra üç olimpik branşta önemli hamleler yaparak Türkiye'yi Curling, Short Track ve Artistik Buz Pateninde dünya klasmanına hazırlıyor.
Erzurumajans-Türkiye Buz Pateni Federasyonu, göreve geldikten sonra üç olimpik branşta önemli hamleler yaparak Türkiye'yi Curling, Short Track ve Artistik Buz Pateninde dünya klasmanına hazırlıyor.

Geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda iş başına gelen Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ve yönetimi yaptığı hamlelerle Türkiye'yi üç olimpik branşta başarıya taşımanın yollarını arıyor.

Geçtiğimiz günlerde Curlignde Kanadalı antrenör Daniel Rafael ile anlaşma sağlayan Buz Pateni Federasyonu yönetimi ikinci hamlesini Short Track'da geçtiğimiz dönem Kazakistan'ı Avrupa şampiyonluğuna taşıyan Koreli antrenör Jimy Jang ile anlaşma sağladı. Curling ve Short Track'da dünya klasmanında önemli iki ismi Türkiye milli takımının başına getirilmesi camiada da sevinç ve memnuniyetle karşılandı.

Erzurum'da kamp çalışmalarını sürdüren Short Track milli takımının başına geçen Koreli Antrenör Jimy Jang ve yardımcısı Artur Sultangaliyev 17 sporcu ile antrenmanlarını sürdürüyor.

Antrenörler Zeynep Erkılıç, Önder Arslan ve Cemre Karaduman ile birlikte Shart Track milli takımı hazırlık ve gelişim kampında çalışmaları takip eden Koreli Antrenör Jimy Jang Türkiye milli takımının alt yapısının iyi olduğunu ve başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, federasyon yönetimi olarak Curling ve Shart Track'ta yaptıkları hamleleri Artistik Buz Pateni'nde de gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Türkiye Buz Pateni Milli Takımlarının arzu edilen başarıya ulaşması noktasında büyük bir mücadele ortaya koyduklarını dile getiren Okuyucu, "Şu anda üç milli takımımızda Erzurum'da kamp yapıyor. Alt yapıdan başlayarak hedeflerimize ulaşmak noktasında yapacağımız hamleler devam edecek" diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.