Spor Haber Girişi : 05 Ekim 2015 15:55

Şike davasında flaş gelişme! Tüm sanıklar için beraat istendi

Şike davasında flaş gelişme! Tüm sanıklar için beraat istendi
Şike Davası'nda savcı, verdiği mütalaasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıklar hakkında önceki hükmün iptali ile beraatlerini istedi.
Erzurumajans-Yenilenen Şike Davası'nda savcı, mahkemeye verdiği mütalaasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıkların 'şike yapmak ve örgüt kurmak' suçlarından beraatlerini istedi.

Karar 9 Ekim Cuma...

Fenerbahçe'nin resmi hesabından aktarılan bilgiye göre 5. duruşma sona erdi. 6. duruşma 9 Ekim cuma günü saat 16:00'da yapılacak. Asıl kararın bu duruşmada çıkması bekleniyor.

Yenilenen Şike Davası'nın 5. duruşması İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülüyor.

Savcı, mahkemeye verdiği mütalaasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıklar Olgun Peker, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve Selim Kımıl'ın "suç örgütü kurmak" ve şike" suçlarından beraatlerini istedi.

Duruşmada halen avukatlar savcı mütalaasına karşı beyanlarını veriyor. Kararın bugün çıkması bekleriyor.

 İŞTE SAVCININ MAHKEMEYE VERDİĞİ MÜTALAA

 10-075.jpg

TRABZONSPOR'UN AVUKATI: SAVCI YANLIŞ YAPTI

Duruşmada Trabzonspor'u temsil eden avukat, savcı mütalaasından sonra, "Yeniden yargılama kararı yanlıştı. Savcı da bugün beraat isteyerek yanlışa devam etmek istemektedir. Mahkemenin hukukun üstünlüğüne uyan bir karar vereceğine inanıyoruz" dedi.

Bucaspor'un avukatı, eski hükmün korunmasını isterken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun avukatı, "Mütalaayı aldık, gerekirse beyanda bulunuruz" dedi.

AZİZ YILDIRIM'IN AVUKATI: MÜTALAAYA AYNEN KATILIYORUZ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, duruşmada yaptığı konuşmada, "Aziz Bey'in avukatı olarak müşterek beyanımızı sunuyoruz. Mütalaaya aynen katılıyoruz. Aziz Yıldırım'ın beraatini istiyoruz" dedi.

İLHAN EKŞİOĞLU'NUN AVUKATI: BU DAVA BİR SEMBOLDÜR

İlhan Ekşioğlu'nun avukatı Ersan Şen, "Mütalaaya aynen katılıyorum. Bu dava, hukuka aykırılıkların tespiti açısından bir semboldür" diye konuştu.

İlhan Ekşioğlu: Tüm camiamızın gözü aydın
 
Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Twitter'dan şu açıklamayı yaptı: "Tüm camiamızın gözü aydın. Allahımıza şükürler olsun. Bugünleri de gördük."

(Hürriyet )
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.