Teknoloji Haber Girişi : 26 Nisan 2015 13:29

Şimdi de 'gelin arıyorum' uygulaması

Şimdi de 'gelin arıyorum' uygulaması
Android uygulamalar için geliştirilen 'Gelin Arıyorum' isimli uygulama Facebook'un test aşamasında olan 'Graph Search' altyapısını kullanarak kullanıcılara eğlenceli bir hizmet sunuyor.
Erzurumajans-Android uygulamalar için geliştirilen 'Gelin Arıyorum' isimli uygulama Facebook'un test aşamasında olan 'Graph Search' altyapısını kullanarak kullanıcılara eğlenceli bir hizmet sunuyor.

Gün geçtikçe mobil uygulama pazarında payını artıran yerli uygulamalara bir yenisi daha eklendi. Google Play üzerinde yer alan ve ücretsiz olarak indirilebilen 'Gelin Arıyorum' isimli uygulama kullanıcılarına sosyal medya üzerinde ilişkisi olmayan kullanıcıları kolayca bulmasını sağlıyor. Geliştirilen uygulamada ilişkisi olmayan kullanıcılar arasında 'gelin adayı' aranırken nerede yaşadığı, hangi futbol takımını desteklediği ve ünlü markalardan hangisinden alışveriş yaptığı gibi ilgi çekici bölümler konulmuş. Yaklaşık 3 megabayt boyutundaki uygulama herhangi bir özel izin istemeden Android 2.3 üzerindeki cihazlarda kullanılabiliyor.

GRAPH SEARCH NEDİR?


Facebook'un testlerini yaptığı ve yakın zamanda devreye sokmayı düşündüğü Graph Search isimli serviste insanlar ilişki durumlarına, yaşadıkları yerlere , beğendiği sayfalara göre aratılabilecek. Aynı zamanda bir bölgede gerçekleştirilen etkinlik sunulacak. 'Things-to-do-in' parametresiyle bir bölgede yaşayan kullanıcılara 1 günün sabahtan akşama kadar nasıl geçirilebileceği hakkında Facebook bilgi verecek. Önümüzdeki günlerde Graph Search kullanan uygulamaların daha da artması bekleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.