Spor Haber Girişi : 08 Ocak 2020 11:30

Sırf transfer olsun diye transfer yapmayın!

Sırf transfer olsun diye transfer yapmayın!
Bir yıl aradan sonra yeniden süper lig hedefleyen BB Erzurumspor’da bugünlerde gündem transfer.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-İç ve dış transferde harıl harıl çalışan yönetim, mevcut kadroyu güçlendirmenin peşinde. Bunun için ince eleyip sık dokuyan yönetim, iyi de yapıyor, çok acele etmiyor. 

Görüşme halinde oldukları oyuncuların isimlerini de bir sır gibi saklayan mavi-beyazlı kulübün yönetimi, almak istedikleri oyuncuların ekstra maliyete ulaşmamasını arzuluyor. Peki BB Erzurumspor yönetimi hangi tür oyuncu arıyor. Bu konuda teknik direktör Erkan Sözeri’den rapor alan yönetim, eksik bölgelere oyuncu takviyesi yapacak. Oyun kurucu özelliği de bulunan bir orta saha oyuncusunu şart koşan Erkan Sözeri’nin savunma ve kanatlarda da ekstra iş yapacak oyuncu talep ettiğini öğrendik. Hatta Erkan hocanın yönetime, istediği bazı oyuncuların isimlerini verdiği, bu isimler olmazsa başka isimler ile temasa geçilmesini de istiyor ve B planının da olduğunu belirterek beklemeye geçmiş durumda. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren BB Erzurumspor’da oyuncular da en az taraftarlar kadar yeni transfer edilecek oyuncuların kim olacağını merak eder oldular. Bu arada, özellikle geçtiğimiz sezon ara transferlerde bazı oyuncuları kadrosuna katan ama pek de randuman alamayıp, küme düşmekten de kurtulamayan mavi-beyazlılar, sırf transfer olsun diye transfer de yapmamalı. Bir çok kulüp o hataya düşüyor çünkü. Bazen bu ara transferler takımın uyumunu da bozuyor, kaş yapayım derken göz de çıkartılabiliyor. Aynı  kalitede oyuncuları transfer etmesine gerek duymamak lazım ve çok yararlı olunacağına inanılıyorsa o oyuncu transfer edilsin. Zira artık Erzurum’un ekonomik olarak da bu lüksü yoktur..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.