Erzurum Haber Girişi : 31 Mart 2020 13:00

Sizi seviyoruz, evde kalın

Sizi seviyoruz, evde kalın
Erzurum Valisi Okay Memiş’in, “Şaşılacak ölçüde kalabalık” dediği Cumhuriyet Caddesi’nde park yasağı başladı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum Valisi Okay Memiş’in, “Şaşılacak ölçüde kalabalık” dediği Cumhuriyet Caddesi’nde park yasağı başladı. 65 yaş üstü kontrollerini sürdüren polis cadde üzerinde, “Değerli Erzurumlular lütfen sağlığınızı düşünün, evde kalın. Sizleri seviyoruz” anonsları yaptı. 

Erzurum Valisi Okay Memiş, dün başkanlığını yaptığı İl Pandemi Kurulu toplantısının ardından kentin en işlek noktası olan Cumhuriyet Caddesi’nde zaman zaman kalabalıklar yaşandığını bu sebeple park yasağı getirileceğini açıklamıştı. Pandemi Kurulu’nda alınan karar bugün uygulamaya girdi ve Cumhuriyet Caddesi’nde park yasağı getirildi. Trafik ekipleri yol kenarlarına bariyer yerleştirirken, asayiş ekipleri de 65 yaş uygulamasını sürdürdü. Bu arada cadde üzerinde ekip otolarından, “Değerli Erzurumlular lütfen sağlığınızı düşünün, evde kalın. Tüm ihtiyaçlarınız için bizleri arayabilirsiniz. Sizleri seviyoruz” anonsları yapıldı.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • murat sönmez 01 Ocak 1970 02:00

    tebrikler valim,

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Dadaşlar polislerimizi yormayalım, ikazlara uyalım evimizde oturalım. 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını kapılarına kadar götürüyor polisimiz zaten. Allah yardımcıları olsun. Bir de bizimle uğraşmasınlar.