Erzurum Haber Girişi : 04 Mayıs 2015 19:29

Sokak satıcıları kıskıvrak yakalandı

Sokak satıcıları kıskıvrak yakalandı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 3 kişiden ikisi tutuklandı.
Erzurumajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 3 kişiden ikisi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince il genelinde uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi amacıyla uyuşturucu sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda; Şüpheli E.Ö.,'nün içici konumundaki şahıslara uyuşturucu madde satarak, haksız kazanç elde ettiği tespit edilerek şahıs hakkında çalışmalar yapılarak soruşturma sürecinde 3,72 gram uyuşturucu toz esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs E.Ö., ikamet adresine gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalandı. E.Ö. "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

KOM ekiplerince gerçekleştirilen ikinci operasyonda ise Narkotim Ekiplerince Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminalinde durumundan şüphelenilen şahısların çantasında yapılan aramada; yastık içerisine gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 19 bin 500 TL olan 978 Adet Ecstasy Hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüpheli K.K. ve K.B. isimli şahıslar hakkında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" suçundan yasal işlem yapılarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Bu arada Narkotim Ekiplerince yine Şehirlerarası Otobüs Terminalinde durumundan şüphelenilen A.S. isimli şahsın yapılan üst aramasında piyasa değeri yaklaşık 8 bin 480 TL olan 424 adet Ecstasy Hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" suçundan yasal işlem gerçekleştirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.