Spor Haber Girişi : 12 Kasım 2019 22:15

Sözeri o detayı atlamamış!

Sözeri o detayı atlamamış!
Hem 1-0 mağlup durumdayken ve hem de maçın son dakikaları oynanırken dikkatimi çeken o pozisyon ben gibi çoğu taraftarın da dikkatini çekmişti.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Daha önceki bir yazımda geçtiğimiz Eylül ayının sonlarında oynanan Bursaspor-BB Erzurumspor maçının son dakikalarında yaşanan bir pozisyondan sözetmiş, mavi-beyazlıların gol atma konusunda isteksizliğine dikkat çekmiştim.

Fotoğrafı ile de belgelediğim o pozisyonda Oltan, Obertan’dan aldığı topu kale içine ortalıyor, 8 Bursalı oyuncuya rağmen o esnada Pote’nin dışında ceza alanı bölgesinde bir mavi-beyazlıikinci  oyuncu bulunmuyordu. 

Hem 1-0 mağlup durumdayken ve hem de maçın son dakikaları oynanırken dikkatimi çeken o pozisyon ben gibi çoğu taraftarın da dikkatini çekmişti. Peki, öyle bir pozisyon konusunda teknik direktör Erkan Sözeri ne düşünüyordu. Erkan hoca, ‘‘Elbette ki o pozisyonu biliyorum. Atlanacak bir şey değildi. Ben oyuncularla o pozisyonu çok konuştuk’’ dedi. 

Gol sorunu yaşayan Erzurumspor’da o pozisyon hem Erkan hoca hem de sevgili futbolcu kardeşlerim için hiç de atlanacak bir şey değildi, olamazdı! O açından Erzurum’un zirveyi zorlaması için öncelikle üçüncü bölgede sayısal üstünlük kurmalı ve ekstra işler yapmalı!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş Osman 01 Ocak 1970 02:00

    Dadaş Osman derki rashad afedilmeli takıma katılmalı eğer takıma katılmayacak ise kadro dışı yerine para cezası verilmeli oturduğu yerden para kazanmasına izin verilmemeli