Siyaset Haber Girişi : 29 Ağustos 2015 17:27

SP İl Başkanı Çalık'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

SP İl Başkanı Çalık'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı GİK üyesi Faik Çalık, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayınladı.
Erzurumajans-Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı GİK üyesi Faik Çalık, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayınladı.

Çalık, mesajında, "Aziz milletimizin ve Erzurum'lu hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu zaferi Kazanan Bizlere Armağan eden tüm şehitlere Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, şükran ve minnetle anıyorum. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, istiklal ve istikbalimiz tehlikeye düştüğünde bu yüce millet aynı kararlılığı ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmeyecektir. 30 Ağustos Zaferi ile taçlanan Kurtuluş Savaşı, milletimizin hangi şart altında olursa olsun, esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin açık göstergesidir.

Bir milletin en büyük gücü; topu, tankı, parası değil, imanlı ve inançlı evlatlarıdır. İstiklal mücadelesinde yiyecek ekmeğimiz yoktu ama sarsılmaz bir imanımız vardı. Kökü bin yıllara dayanan bir kardeşlik bağımız vardı. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkesiyle yurdun dört bir yanından koşup gelen vatan evlatları omuz omuza şehit oldu. Dün birlikte bu vatandan kovduklarımız bugün bizim birliğimize kasd etmiş ve içerdeki aldatılmış terör örgütleriyle birliğimizi bozarak hedeflerine varmak istemektedirler. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençliğimize ecdadımızın taşıdığı ruhu vermeliyiz ki bu ülke üzerinde emelleri olanlar umduklarına ulaşamasınlar. Şunu da eklemeliyim ki onlar ne yaparlarsa yapsınlar, milletimiz sahip olduğu tarihi tecrübe ve sağduyu ile bu oyuna gelmeyecektir." Dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.