Stancu son kararınız mı?

Görünen o ki bu BB Erzurumspor aradığı santrafor mevkii için Bogdan Stancu ile anlaşmış gibi. Gelişmeler onu gösteriyor. Özellikle teknik direktör Mehmet Özdilek’in Bursa’dan ayrılan 31 yaşındaki bu Romen oyuncuyu çok istediğini gözlemliyoruz. Peki bir dönem G.Saray’da da forma giyen Stancu Erzurumspor’un gol problemini çözecek oyuncu mudur? Bu soruya doğrusu ben net bir cevap veremiyorum. Nedeni de hem oyuncunun ilerleyen yaşı hem de son yıllardaki formsuzluğu. Bakıyorum da çoğu kişi de Stancu konusunda benimle aynı görüşte. Kuşkusuz onlar da aynı gerekçelerle Stancu ismine çok sıcak bakamıyorlar. Elbette ki bu konuda son kararı Özdilek verecek. Nihayetinde takımın patronu o ve ancak onun istediği oyuncular alınacak. Kaldı ki bakıyorum Stancu konusunda yönetim de oldukça sıcak ve bu konuda Özdilek’in karşısında değiller. Elbette ki bizimki de biraz gereksiz kaygı. Belki de o Stancu gerçekten Erzurum’un ilacı olacak. Bir de en azından Munsy’den Thy’den iyi olacağı kesin. Ama ne kadar soruna çözüm bulacak, işte onu kestiremiyorum.

Elleriniz dert görmesin!

Ne zamandır gidip izleyemediğim için hep hayıflandığım Palandöken Belediyesi Voleybol takımının bu maçı hepsine değdi doğrusu. Palandöken kartallarının Cumartesi günü Hatay Büyükşehir Belediyesi ile oynadığı lig maçından bahsediyorum. Nasıl bir maçtı, anlatamam. Özellikle voleybolseverler seyretmemişlerse çok şey kaybetmişlerdir. Ben o kadar derim. Son zamanlarda zannetmem ki böyle bir maç daha oynanmış olsun. Zorluk derecesi yüksek maçlardan biriydi ve kendisi gibi liderliğe oynayan rakibi Hatay’ı da alışık olduğu skor olan 3-0’la yendi Palandöken takımı ve sergilenen oyuna bayıldık. Hele üçüncü sette birara 5 farklı geriye düşmesine rağmen bir geri dönüşü oldu ki inanılmaz. Bunda tabi hergeçen gün sayısı artan seyircinin de rolü olsa gerek. Sabahleyin kulüp Başkanı Zafer Bülent Engin ile konuştum. Artık seyirci sayesinde bazı setleri aldıklarına vurgu yaparken, ikinci yarıya bir-iki takviye yapmayı da düşündüklerini söyledi ki çok iyi ederler. Ve öyle zannediyorum ki bir-iki takviye ile bu takım play-off’ları da geçer ve çok istediği o Efeler Ligine çıkar. Bu arada, elleri dert görmesin, Palandöken’e ilk yarıyı lider bitirme mutluluğunu yaşatan takımın koçu Aykut Lale ile de tanıştım ve tebrik ettim. Daha önce de bu ligde Konak Belediyesi ile Tokat Plevne’yi Süper lige çıkartan Lale, özellikle oyun esnasında tatlı sert tavırlarıyla ‘on numara hoca’ olduğunu gösterdi ki zaten yönetim onunla 1 yıl daha çalışmak istiyor.





TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir.  (Oscar Wilde)

DUVARIN DİLİ: Garson kapıyı getir, dışarı çıkacağım!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.