Bölge Haber Girişi : 02 Şubat 2011 14:29

Stres attılar!..

Stres attılar!..
25'inci Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları için Erzurum'da bulunan Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) üyeleri, yoğun geçen çalışma programının stresini buz hokeyi oynayarak attı.

Erzurum Ajans-25'inci Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları için Erzurum'da bulunan Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) üyeleri, yoğun geçen çalışma programının stresini buz hokeyi oynayarak attı.

Geçtiğimiz 27 Ocak'ta başlayan 25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ikin kentte bulunan FISU üyeleri, Yönetim Kurulu ve Kafile Başkanları toplantılarının ardından stres için buz hokey pistine çıktı. FISU üyeleri Roger Roth, Milan Augustin, Cristian Pierre, Mikulas Ortutay ve Ondy Rubar, buz hokey pistinde kıyasıya mücadele etti. Karşılıklı kurulan takımlarla buz pistinde hünerlerini sergileyen FISU çalışanları, değme hokeycilere taş çıkartı.

Açılış seremonisiyle Kış Oyunları tarihine geçen Erzurum'da birçok yerde olmayan şeyleri gördüklerini söyleyen FISU üyesi Milan Augustin, yemek, içecek ve ulaşım konusunda organize komitesinin harika bir iş çıkardığını söyledi. Dünyanın her tarafında olmayan tesislerin burada en güzel şekilde olduğunu belirten Augustin, "Gerek resmi komite gerek sporcular yurtları çok beğendi. Erzurum'da Oyunlar için büyük bir çaba ve emek harcandığı ortada. Olimpiyatlar konusunda her şey Erzurum'un elinde. Türkiye,

tabi ki Kış Olimpiyatları'nı rahatlıkla yapabilir" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.