Erzurum Haber Girişi : 27 Mayıs 2015 18:30

Sultan Sekisi'nde, ''Er-Çim-San'' anlatılacak

Sultan Sekisi'nde, ''Er-Çim-San'' anlatılacak
Erzurum Kalkınma Vakfı'nın (ER-VAK) geleneksel olarak düzenlediği Sultan Sekisi Toplantısı'nda bu yıl, Türkiye'nin en başarılı özelleştirmelerinden olan Er-Çim-San A.Ş. (Aşkale Çimento) örneği ele alınacak.
Erzurumajans-Erzurum Kalkınma Vakfı'nın (ER-VAK) geleneksel olarak düzenlediği Sultan Sekisi Toplantısı'nda bu yıl, Türkiye'nin en başarılı özelleştirmelerinden olan Er-Çim-San A.Ş. (Aşkale Çimento) örneği ele alınacak.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile birlikte organize edilen 22. Sultan Sekisi Toplantısı, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü Saat 11.00'de ETSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Toplantıda, "Özelleştirmede Birliğin ve Dirliğin Önemi-ERÇİMSAN Örneği " konulu bir panel yapılacak. Panel öncesi, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve ER-VAK Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Güzel birer açılış konuşması yapacak. Ardından, Prof. Dr. Vahap Yağanoğlu'nun yöneteceği panelde, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Karabulut, İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zübeyir Saltuklu ve Aşkale Çimento A.Ş. Genel Müdürü Nihat Kılıç, Aşkale Çimento'nun özelleştirilmesi aşamasında yaşananları ve elde edilen başarının hikayesini anlatacaklar.

ETSO'da gerçekleştirilecek olan 22. Sultan Sekisi'ne bütün Erzurumlular'ın davetli olduğu ifade edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.