Spor Haber Girişi : 25 Haziran 2015 17:46

Taşkesenligil'e yarı maraton teşekkürü

Taşkesenligil'e yarı maraton teşekkürü
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü Ahmet Dal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e, Erzurum Yarı Maratonu'na katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü Ahmet Dal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e, Erzurum Yarı Maratonu'na katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

24 Mayıs 2015 Pazar günü yapılan Erzurum Yarı Maratonu'na büyük bir katkı sağlayan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden teşekkür belgesi geldi. Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü Ahmet Dal, GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'i makamında ziyaret ederek, Erzurum Yarı Maratonu'na verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Bu tür büyük organizasyonlarda kurumların ve kuruluşların dayanışmasının çok önemli olduğuna işaret eden Dal, "Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil ve ekibi bizimle birlikte oldu, yarışların sorunsuz geçmesine katkıda bulundu. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, "Büyükşehir Belediyemiz, Türkiye Atletizm Federasyonu ile işbirliği içerisinde çok önemli bir spor organizasyonuna imza atmıştır. Erzurum'da ilk kez bir yarı maraton düzenlenmiştir. Yarı Maratonu onurlandıran Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak'a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'e, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü Ahmet Dal, ziyaretin sonunda Erzurum Yarı Maratonu'na katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.