Türkiye Haber Girişi : 12 Şubat 2019 15:30

Tayyip Mahmut Alemdar böyle kurtarılmış!

Tayyip Mahmut Alemdar böyle kurtarılmış!
Kartal'da çöken binada enkaz altında kalan ve 9 saat sonra yaralı olarak kurtarılan Mahmut Tayyip Alemdar'ın göçük altından çıkarılma anına ait görüntüleri ortaya çıktı.
Erzurumajans-Kartal'da çöken binada enkaz altında kalan ve 9 saat sonra yaralı olarak kurtarılan Mahmut Tayyip Alemdar'ın göçük altından çıkarılma anına ait görüntüleri ortaya çıktı. Kurtarma ekibindekiler Mahmut Tayyip'le sohbet ederken, bir görevli küçük çocuğa, "Seni buradan çıkarayım maça götüreceğim. Hangi takımlısın?" diyerek teselli etmeye çalışıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmut Tayyip'i hastanede ziyaret etmiş ve Trabzonspor forması ile futbol topu hediye etmişti.

İstanbul Kartal’da çöken binanın enkazında 9 sonra kurtarılan Mahmut Tayyip Alemdar’ın kurtarılma görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde arama kurtarma personelinin küçük Mahmut’a “Bu görüntülere sonradan bakıp güleceğiz hep beraber” dediği anlar amatör kameraya yansıdı.

'BİR DAHA VUR AMCAM'

Kartal’da çöken 8 katlı Yeşilyurt apartmanından 9 saat sonra yaralı halde kurtarılan Mahmut Tayyip Alemdar’ın kurtarılma anlarına ait görüntüler ortaya çıktı. Enkaz altında cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülerde arama kurtarma ekipleri Mahmut’un sesini alabilmek için etraftakileri susturduğu ve Mahmut’a seslenerek ulaşmaya çalıştığı görüldü. AFAD ekibi küçük Mahmut’a,“bir daha vur amcam” diyerek Mahmut’un enkaz parçalarına vurmasıyla irtibata geçmeye çalıştı.

'BU VİDEOYU ATACAĞIZ SANA'



Kurtarma esnasında küçük çocuğun moralini yüksek tutmaya çalışan arama kurtarma ekipleri;“Bizi ziyarete geleceksin tamam mı ? Bu videoyu sana atacağız, güleceğiz buna hep beraber” dediği görüldü.

ERDOĞAN HASTANEDE ZİYARET ETMİŞTİ

Daha sonra Mahmut Tayyip’i Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti ve küçük çocuğa taraftarı olduğu Trabzonspor forması ve futbol topu hediye etti. Erdoğan: “Sen forma istemişsin al sana Trabzonspor forması” diyerek formayı küçük çocuğa hediye etti.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.