Siyaset Haber Girişi : 19 Kasım 2019 21:30

TBMM'de Bülent Ecevit tartışması

TBMM'de Bülent Ecevit tartışması
Türkiye büyük Millet Meclisi'nde eski Başbakan Bülent Ecevit tartışması çıktı.
Erzurumajans-TBMM Genel Kurulu'nda Dijital hizmet Vergisi Kanunu ve Bazı Kanun Hükmünde kararname ile 375 sayılı Kanun Hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması Hakkı'nda Kanun teklifi görüşülüyor. Görüşmelerin 13. maddesi görüşmeleri sırasında Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuşmasında AK Parti'yi eleştirdi. 

Bunun üzerine AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, eski Başbakan Bülent Ecevit'in ABD Başkanı Bill Clinton ile çekilmiş bir fotoğrafını hatırlattı. CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Zengin'i sert bir dille eleştirdi. Özkoç, Ecevit'ten bahsederek, "Sayın Ecevit, Alparslan Türkeş'le de nasıl konuşacağını biliyordu, Süleyman Demirel'le de nasıl konuşacağını biliyordu, Bill Clinton'la da nasıl konuşacağını biliyordu; Kıbrıs'a çıkartma yaparken de Amerika Birleşik Devletleri'ne nasıl cevap vereceğini bilen bir liderdi'' ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.