Siyaset Haber Girişi : 16 Ekim 2018 18:30

Tebdil-i kıyafetle nabız tutuldu

Tebdil-i kıyafetle nabız tutuldu
Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday belirlemede ‘bu kez daha titiz’ bir politika izleyen AK Parti’de çok sayıda isim bilmedikleri bölgelere gönderildi. Tebdil-i kıyafetle gezen partililer, halka isimleri sordu, görüş aldı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday belirlemede ‘bu kez daha titiz’ bir politika izleyen AK Parti’de çok sayıda isim bilmedikleri bölgelere gönderildi. Tebdil-i kıyafetle gezen partililer, halka isimleri sordu, görüş aldı. 

30 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti seçim takvimini hazırladı. 5 Kasım itibariyle aday adaylığı için başvuruların yapılacağı AK Parti’de, müracat sonrasında hemen temayül yoklamaları yapılacak. Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri başta olmak üzere tabana inecek olan Genel Merkez, bu anlamda çalışmalarını şimdiden yürütüyor. Bir çok ismi bilmedikleri seçim bölgelerine göndererek, halkın nabzını tutan ve isimler üzerinde fikirlerini öğrenen genel merkezin, bu sayede garanti görülen isimlerin üzerini çizeceği ve sürpriz isimler açıklayacağı belirtiliyor.



TAKSİCİ ESNAFINA SORDULAR, KAHVEHANELERİ GEZDİLER

Erzurum’da da kent merkezi ve merkez ilçelerde kahvehaneleri tebdil-i kıyafetle gezen bazı kişilerin mevcut belediye başkanları hakkında görüş aldıkları iddia edildi. Bazı isimler dile getiren partililerin bu anlamda nabız tuttuğu ileri sürülürken, partililerin taksici esnafının da fikrini aldıkları belirtildi. Bu arada seçim takvimine göre bazı büyükşehir belediye başkan adayları ile Doğu ve Güneydoğu illerine ilişkin adayların isimleri erken açıklanacak. Kulislere yansıyan bilgilere göre ayrıca şimdiye kadar vaatlerini yerine getiremeyen isimler aday adayı dahi olamayacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.