Kültür-Sanat Haber Girişi : 27 Ekim 2014 18:25

Tebriz Kültür ve Sanat Haftasında BEAH tanıtım yaptı

Tebriz Kültür ve Sanat Haftasında BEAH tanıtım yaptı
Erzurum'da Tebriz Kültür ve Sanat Haftasında Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) tanıtım yaptı.
Erzurumajans-Erzurum'da Tebriz Kültür ve Sanat Haftasında Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) tanıtım yaptı.

Tebriz Kültür ve Sanat Haftası kutlamaları konser ve fuar açılışıyla başladı. Tebrizli sanatçıların stantlarının yer aldığı fuaye alanında Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin standı büyük ilgi gördü. Fuayede, Tebriz'in kurtuluşunu sahneleyen canlı mankenlerin gösterisi ilgiyle izlendi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Tebriz Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliğinde Tebriz Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında Tebrizli sanatçılar el sanatlarını kültür merkezi salonunda sergiledi. Fuaye alanında en büyük ilgiyi Tebrizli canlı mankenlerin salona konulan top ve tüfekler eşliğinde kurtuluşu canlandırmaları oldu. Gösteriyi ilgiyle izleyen davetliler, canlı mankenlerle selfie çekilmeyi ihmal etmediler.

BEAH STAND AÇTI


Tebrizli firma ve sanatçıların stant açtıkları Kültür Merkezi fuaye alanında Erzurum'dan sadece Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi standıyla yer aldı. Son yıllarda sağlık turizminde büyük bir atılım gerçekleştiren BEAH, Tebriz'den gelen davetlilere hastanedeki sağlık hizmetlerinin tanıtımını yaptı. Hastane Turizm ve Otelcilik Müdürü Ümit Veli Kaban, Mali ve İdari İşler Müdürü İsmet Teoman Turhan ve basın bürosunun görev aldığı standı ziyaret eden Tebrizliler, hastaneyle ilgili bilgiler aldı. İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Rıza Kılıçhan, standı gezerek katılımları için teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.