İlçeler Haber Girişi : 20 Kasım 2014 16:30

Tekman'da 1 kişi kurşuna dizildi

Tekman'da 1 kişi kurşuna dizildi
Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Hacıömer köyünde daha önceden terör örgütü mensupları tarafından tehdit edildiği öne sürülen 1 kişi, evinin önünde kurşuna dizilerek öldürüldü.
Erzurumajans-Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Hacıömer köyünde daha önceden terör örgütü mensupları tarafından tehdit edildiği öne sürülen 1 kişi, evinin önünde kurşuna dizilerek öldürüldü.

Tekman ilçesine bağlı Hacıömer köyünde yaşayan Mustafa Bingöl (76), evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşuna dizildi. Alınan bilgiye göre olay, gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Bingöl'ü evinin önünde durduran silahlı kimlikleri belirsiz kişiler, bir süre konuştuktan sonra uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Bingöl'ü kurşun yağmuruna tutan şüpheliler daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Bingöl, olay yerinde hayatını kaybetti. Ceset otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Güvenlik güçleri olay sonrası bölgede operasyon başlattı.

Öte yandan köy sakinleri 10'a yakın terörist grubunun daha önceden Hacıömer'e gelerek propaganda yaptıklarını ve bazı kişileri tehdit ettiklerini belirtti. Olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlatıldı.

Yetkililer, olayın terör olayı mı yoksa şahsa yönelik fevri bir saldırı mı olduğunun henüz belirlenemediğini, araştırmaların devam ettiğini kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • adamın biri 01 Ocak 1970 02:00

    öldürülen kişinin yiğeninin açıklamaları var. pkk lılar köye gelip salma salıyorlar. yani bir çeşit haraç. öldürülen vatandaşımız da bu durumu jandarmaya ihbar ettiği için pkk tarafından infaz ediliyor. ve siz hala olayı örtbas etmeye kalkışıyorsunuz. yok kimliği belirsizmiş de fevri bir davranışmış da. geçin bunları kardeşim adamlar açık açık meydan okuyor burası bizim diyor.

  • ezgi yazıcı 01 Ocak 1970 02:00

    Çözüm süreci . Çok Başarılı PKK daha cok arttı.

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    tek kişi kurşuna nasıl diziliyor.kurşuna dizilme,inanlar sıralanalıp tarayarak olmuıyor mu.anlatım bozukluğu var bence