Spor Haber Girişi : 26 Kasım 2014 12:21

Tekmeler madalya için vurdu

Tekmeler madalya için vurdu
Samsun'da yapılan Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Türkiye Şampiyonası'nda Erzurumlu karateciler dört madalya ile şehre döndü.
Erzurumajans-Samsun'da yapılan Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Türkiye Şampiyonası'nda Erzurumlu karateciler dört madalya ile şehre döndü.

Erzurumlu karatecilerden yine müjdeli haber geldi. Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Samsun'da gerçekleşen Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası'nda Erzurumlu karateciler dört madalya kazanmayı başardı. İkisi gümüş, ikisi bronz olmak üzere dört madalya ile turnuvayı tamamlayan karateciler ilerisi içinde ümit verdiler. Antrenör Muhammed Çelebi, Emre Karataş ve Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ahmet Çelebi yönetiminde Samsun'a giden karatecilerden 63 kiloda Burak Karataş ümitlerde Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya aldı. 21 yaş altı erkeklerde Serhat Bingöl 60 kiloda Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. 84 kiloda tatamiye çıkan Salim Topaloğlu ise üçüncü olarak bronz madalya elde etti. Ayşenur Gürbüz bayanlarda 55 kiloda üçüncü olarak kürsünün üçüncü basamağında yer aldı ve bronz madalya ile Erzurum'a döndü. Madalya kazanarak Erzurum'a dönen karateciler spor camiasını sevince boğdu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.