İlçeler Haber Girişi : 04 Ekim 2015 17:30

Teknik destek eğitimi sona erdi

Teknik destek eğitimi sona erdi
Palandöken Kaymakamlığı'nın 2015 yılı KUDAKA Teknik Destek Programı kapsamında yürüttüğü "Kamu İhale Kanunu ve EKAP Eğitimi" sona erdi.
Erzurumajans-Palandöken Kaymakamlığı'nın 2015 yılı KUDAKA Teknik Destek Programı kapsamında yürüttüğü "Kamu İhale Kanunu ve EKAP Eğitimi" sona erdi.

28 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında, Palandöken Kaymakamlığına bağlı tüm birimlerden ve Palandöken Belediyesinden satın alma departmanında görevli olan toplam 30 personelin katılımı ile gerçekleşen eğitimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik Dairesi Başkanı Erkan Şamiloğlu verdi.

Eğitim sonunda düzenlenen sertifika törenine katılan Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Kamu İhale Kanununda yapılan düzenlemelerin çalışanlar tarafından noksansız bir şekilde uygulanması ihtiyacından doğan bu tür eğitimlerin çalışma hayatındaki gerekliliğine vurgu yaparak, bir süreç olarak eğitimin; yenilenmenin, gelişmenin, farkındalık yaratmanın ve kalitenin artırılması yönünde değişimin en önemli koşulu olduğunu ifade etti.

"Amaç en iyisini yapmaktır. Eğitimler değişimin bilgisini edinmektir. Meziyetli, kendisini gelişmiştir personel yetiştirmek lazımdır. Kurumların başarısı iyi meziyetli personel çalıştırmalarına bağlıdır. Fark yaratacak işler yapmak için de bu tür eğitimlere ihtiyaç vardır" şeklinde konuşan Kaymakam Karakuş, KUDAKA'nın vermiş olduğu Teknik Destek Programına Kaymakamlık tarafından başvuru yapılırken de var olan ihtiyacın en doğru şekilde karşılanması amacında olduklarını, bu eğitimlerin, inovasyon eğitimi olarak değerlendirildiğini ifade etti.

Eğitime katılan ve eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Karakuş, Palandöken Kaymakamlığının belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda eğitimlerine ve projelerine devam edeceğini belirterek, bu eğitimin de katılan herkes için hayırlı olması diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.