Spor Haber Girişi : 02 Eylül 2015 19:44

Teknik Direktör Durmuş'a doğum günü sürprizi

Teknik Direktör Durmuş'a doğum günü sürprizi
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Yöneticiler ve Futbolcular, Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Cizrespor maçı hazırlıklarını sürdürürken, Kulüp Tesislerinde yapılan idman sonrası, Teknik Direktör Besim Durmuş'a doğum günü sürprizi yaptılar.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Yöneticiler ve Futbolcular, Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Cizrespor maçı hazırlıklarını sürdürürken, Kulüp Tesislerinde yapılan idman sonrası, Teknik Direktör Besim Durmuş'a doğum günü sürprizi yaptılar.

51'NCİ YAŞ GÜNÜNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Kulüp Tesislerinde akşam yemeği sırasında Yöneticiler Uğur Yürekseven, Kadir Ovat ve Müfit Öge, Yardımcı Antrenörler Evrim Esendemir, Bülent Tuncay ve Rafet Önür'ün de hazır bulunduğu yaş günü kutlamasında doğum günü pastasını Takım Kaptanı Mehmet Albayrak tarafından masasına bırakılan Teknik Direktör Besim Durmuş, duygulu anlar yaşadı.

"SİZLERDEN HEDİYE OLARAK ÜÇ PUAN VE GALİBİYET İSTİYORUM"

Teknik heyet ve oyuncular, yeni yaşına giren teknik direktör Besim Durmuş (51) için organize ettiği kutlamada, Büyükşehir Belediye Erzurumspor olarak futbolcusu teknik kadrosu ve yönetimi ile birlikte bir aile olduklarını belirten Teknik Direktör Durmuş, pastasının mumlarını üfleyerek, "Sizlerden ne hediye istediğimi biliyorsunuz. Her zaman üç puan ve galibiyet. Bugün antrenman sonrası doğum günüm için yapılan sürprize başta yönetim olmak üzere teknik kadroda beraber ter akıttığım arkadaşlarımla futbolcu kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere de yaşantınız boyunca sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.