Ekonomi Haber Girişi : 29 Ocak 2015 19:20

Teknik yardım masaları randevu kaydı başladı

Teknik yardım masaları randevu kaydı başladı
KUDAKA mali destek programından yararlanması hedeflenen kesimlerden yüksek sayıda, nitelikli ve kaliteli başvuru olmasını amaçlamaktadır.
Erzurumajans-KUDAKA mali destek programından yararlanması hedeflenen kesimlerden yüksek sayıda, nitelikli ve kaliteli başvuru olmasını amaçlamaktadır.

Bu amaç doğrultusunda teknik anlamda uygun, ilgili ve idari açıdan eksiksiz biçimde proje hazırlanmasına katkıda bulunmaya ve bu konuda bölgedeki kapasiteyi arttırmaya yönelik olarak, 02 Şubat-13 Şubat toplam 12 gün boyunca (Hafta sonu dahil) Erzurum, Erzincan ve Bayburt Yatırım Destek Ofisi'nde potansiyel başvuru sahiplerine yönelik Teknik Yardım Hizmeti sunulması planlanmaktadır.

Ücretsiz sunulacak Teknik Yardım, 45 dakikalık görüşmeler şeklinde ve randevu usulüyle hizmet verecektir. Ayrılan süre içerisinde potansiyel başvuru sahiplerine, teknik yardım hizmeti sunan, konusunda uzman görevli tarafından Başvuru Formu ve diğer belgelerin hazırlanmasında yardımcı olunacak, iyileştirme önerileri getirilecektir. Bu nedenle proje başvurusunun taslak olarak tamamlanmış ya da belirli bir aşamaya getirilmiş olması gerekmektedir.

Erzurum, Erzincan ve Bayburt Yatırım Destek Ofislerinde verilecek Teknik Yardım Hizmetinden yararlanmak isteyen potansiyel başvuru sahiplerinin http://www.kudaka.org.tr/randevu/form.php adresinde bulunan başvuru formunu doldurup kendilerine uygun tarih ve saati seçerek randevu alması gerekmektedir. Teknik yardım masasından hizmet almak istiyorsanız aşağıdaki telefonlardan uzmanın müsaitlik durumunu öğrenebilir ve ilgili Yatırım Destek Ofisinden hizmet alabilirsiniz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.