Telafisi Mümkün

BB Erzurumspor, Bursa’ya 6 maçlık yenilmezlik serisiyle gidiyordu...

Bu yenilmezlik serisinin en temel sebebi; Mehmet Özdilek’in gelişiyle birlikte takım savunmasını ve total futbolu çok iyi oynayan bir BB Erzurumspor olmasıydı.

Bursa da ki maçın ilk kırk beş dakikasında pozisyon üstünlüğü konuk ekipte olmasına rağmen futbolda atamayana atarlar teorisi devreye girerek 1-0 mağlup duruma düştü. Ancak Leo’nun güzel ortasına dokunan Taylan durumu 1-1 e getirerek Erzurum’un  soyunma odasına daha avantajlı girmesini sağaldı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında BB Erzurumspor alışılagelmedik bir şekilde rakibin oyununu kabul eden ve pozisyon vermeye müsait bir takım görüntüsü verdi. Nitekim Bursa’nın gelen golü sonrası Mehmet hocanın eli daha da zora gridi. Çünkü dönüp yedek kulübesine baktığında Erhan hariç maçı çevirme kapasitesine ait bir oyuncu yoktu. Sezon başından beri Erzurumspor’un en bariz sıkıntısı yine boy gösteriyordu. 

Hücum da bütün yük Özer’in üzerinde...

Onun da oyundan düştüğü dakikalar da Mavi Beyazlı ekibin hücumda etkili olması neredeyse imkansız. Taylan, İbrahim arkadan gelerek etkili olmaya çalışsalar da oyuncu özellikleri buna müsait olmadıkları için hücumda kısırlık kaçınılmaz bir hal alıyor...

Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Bu kadro yapısıyla en fazla bu kadar olur. Yediğin zaman çıkarmakta zorlanırsın. Çünkü sana hücumda  B planı olabilecek bir isim yok. Mehmet hocanın da bu konuda  bizler gibi şikayetçi olduğuna eminim. Transfer döneminde yönetim ve teknik heyetin ortak bir şekilde  işleyeceği transfer politikası BB Erzurumspor’un ligde ki kaderini çizecektir. 

Kaybedilen bu üç puanın telafisi mümkün o yüzden özellikle Y.Malatya maçında alınacak üç puan çok önemli. Dolayısıyla rüzgarı kaybetmeden şehir ve camia olarak Malatya maçına odaklanmaktan başka çare yok.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dds 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum un mu Bjk nin mi yorumcususun

  • dds 01 Ocak 1970 02:00

    Sevgili bd, erzurum spor mu bjk mı, bjk yı desteklemeye devam ettiğin müddetçe okumak yok seni bir daha. bjk li dostların okusun seni