Spor Haber Girişi : 25 Ocak 2015 21:19

Termalspor ezdi geçti: 56-6

Termalspor ezdi geçti: 56-6
Türkiye Hentbol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Aziziye Belediye Termalspor, haftasonu karşılaştığı Erzincan Gençlik ve Spor Kulübü'ne adeta ezdi geçti.
Erzurumajans-Türkiye Hentbol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Aziziye Belediye Termalspor, haftasonu karşılaştığı Erzincan Gençlik ve Spor Kulübü'ne adeta ezdi geçti. Termalspor rakibini 56-6 mağlup ederek adeta gole boğdu.

Ilıca'da oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Termalspor ilk yarıda sadece kalesinde bir gol gördü. İlk yarı Termalspor'un 29-1 üstünlüğüyle sona ererken, ikinci yarıya da iyi başlayan taraf Termalspor oldu. Erzurum temsilcisi sahadan 56-6 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

Sivas bölgesinden Okan Kaya ve Kaan Küçükyazıcılar'ın saha hakemliğini yaptığı karşılaşmanı gözlemciliğini ise Erzincan bölgesinden Rasim Karslı yaptı.

Karşılaşmanın en skorer ismi 13 golle Termalspor'dan Salih Aktaş oldu. Termalspor'da karşılaşma boyunca görev alan 16 oyuncudan sadece 2'si sayı bulamadı.

Bu sonuçla ligde 9. hafta sonunda Termalspor namağlup liderliğini sürdürdü.
Termalspor önümüzdeki hafta deplasmanda Amasya 1957 Suluovaspor ile karşılaşacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.