Siyaset Haber Girişi : 27 Şubat 2015 19:00

Teşkilatlar Ferit Keleş'i bağrına bastı

Teşkilatlar Ferit Keleş'i bağrına bastı
AK Parti en genç milletvekili aday adaylarının başında gelen eğitimci Ferit Keleş, ilçe gezilerinde teşkilatların büyük ilgisiyle karşılaşıyor.
Erzurumajans-AK Parti en genç milletvekili aday adaylarının başında gelen eğitimci Ferit Keleş, ilçe gezilerinde teşkilatların büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Gittiği hemen her yerde teşkilat mensuplarının yakın ilgi ve alakasıyla karşılanan Ferit Keleş, Aşkale ve Aziziye ilçe teşkilatlarında da ilgilerin odağındaki isim oldu.

Gençliği ve dinamizmiyle dikkat çeken hafta sonunda yapılacak aday adayı tanıtım toplantısı ve temayül yoklamaları öncesinde teşkilat ziyaretlerine ağırlık verdi. Gerek teşkilatların içerisinden gelmesi gerekse de sıcakkanlı kişiliğiyle ön plana çıkmayı başaran Ferit Keleş, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor.

Son olarak Aşkale ve Aziziye ilçe teşkilatlarını ziyaret edip, partililerle sohbet eden, yapmayı düşündüğü projeler hakkında bilgilendiren Ferit Keleş, kendisine gösterilen ilgiden çok memnun kaldığını söyledi. Özellikle Aziziye ilçe teşkilatında adeta "milletvekili gibi" karşılanan Ferit Keleş, bütün ilçeleri gezdiğini ve genel hatlarıyla olumlu bir çalışma süreci gerçekleştirdiğini ifade etti. Milletvekili aday adayı Keleş, "Tüm teşkilat mensuplarına, ilçe başkanlarına sıcak ilgilerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İçlerinden biri olan dava arkadaşları olarak, gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek şahsımı çok ama çok onurlandırmıştır" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • tufan dadas 01 Ocak 1970 02:00

    Bu aday adaylarinin gezip proje anlatmalari filan ne sacma. Elini indirip kaldiracaksin kardesim.