Bölge Haber Girişi : 07 Şubat 2020 12:00

Tipi yol kapattı...

Tipi yol kapattı...
Bingöl’de Karlıova-Erzurum yolu kar ve tipi nedeniyle araç trafiğine kapatılırken, ilçede okullar tatil edildi.
Erzurumajans-Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Bingöl’ün yüksek rakımlı ilçesi Karlıova’da kar ve tipi yeniden etkisini gösterdi.



Gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, ilçeyi tamamen beyaza bürüdü. Sabah saatlerinde ise kuvvetli rüzgar ve tipi etkili oldu. Valilik, Karlıova-Erzurum yolunu tipi nedeniyle trafiğe kapattı.



Valilik açıklamasında, “Karlıova-Erzurum yolunun Erzurum bölgesi tarafı yoğun tipi nedeniyle araç trafiğine kapatılmıştır. Bundan dolayı Karlıova’dan Erzurum istikametine giden araçlar tedbir amaçlı olarak Karlıova ilçemizde bekletilmektedir” denildi.

Öte yandan, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçede eğitime bugün ara verildiği de bildirildi.



Erzurum-Ağrı karayolu tipi nedeniyle trafiğe kapatıldı

Erzurum-Ağrı arasındaki ulaşımı sağlayan karayolu, olumsuz hava şartları nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Saatlerdir ulaşıma kapalı olan yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.



Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle trafik ekipleri, Ağrı’nın Eleşkirt ilçesi ile Erzurum’un Horasan ilçesi arasındaki yolu trafiğe kapattı. Eleşkirt ve Horasan ilçe çıkışında her iki yöne de araçların geçişine izin verilmiyor.

Öte yandan, karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.