Ekonomi Haber Girişi : 18 Kasım 2014 20:28

TKDK 13. çağrı ilanına çıktı

TKDK 13. çağrı ilanına çıktı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Erzurum Koordinatörlüğü tarafından kırsal yatırımların desteklenmesi programının tanıtım toplantısı yapıldı.
Erzurumajans-Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Erzurum Koordinatörlüğü tarafından kırsal yatırımların desteklenmesi programının tanıtım toplantısı yapıldı.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Erzurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 13. Çağrı İlanı ve Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi programı tanıtım toplantısına Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyer, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar, Şube Müdürü Metin Hanoğlu ve İl Koordinatörü Atilla Özlü katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başlayan programda konuşan Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyer, Erzurum'un önemli iyi imkanlara sahip olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti." TKDK kırsal kalkınmaya son birkaç yıldır destek sağlıyor. Biz ilimizin istendiği kadar faydalandığına inanmıyoruz. Onun için bu toplantıyla insanlarımızı desteklerden haberdar edelim istedik."

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar, "Biz bu toplantıyı yaparken 6 bin kişiye ulaşmaya çalıştık. Burada olmanızdan ve duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumumuzun 13. Çağrı ilanı ve bakanlığımızca uygulanmakta olan kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı bünyesindeki ekonomik yatırımlarla ilgili tanıtım toplantısı nedeniyle burada toplanmış bulunmaktayız. Bu kapsamda 2006'dan bu güne kadar yaklaşık 55 proje uygulandı ve yine bu proje kapsamında bugüne kadar toplam 11 milyon hibe destek sağlandı. Bu küçümsenmeyecek bir rakam" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.