Medya Haber Girişi : 18 Aralık 2014 21:00

TOM'un Dadaş versiyonu

TOM'un Dadaş versiyonu
Erzurum'da gazetecelik yapan Arif Arifoğulları, sosyal paylaşım sitesi olan facebookta, 'AŞK-I Aşkale' sayfasında çizgi film kahramanlarından tom'u Erzurum şivesi ile yaptığı videolar tıklanma rekoru kırıyor.
Erzurumajans-Erzurum'da gazetecelik yapan Arif Arifoğulları, sosyal paylaşım sitesi olan facebookta, 'AŞK-I Aşkale' sayfasında çizgi film kahramanlarından tom'u Erzurum şivesi ile yaptığı videolar tıklanma rekoru kırıyor.

Bir hata içerisinde yaklaşık 3 milyon kişinin izlediği Tom'un dadaş versiyonunu her gün bir değişik seslenrdirmesini yaptığını söyleyen Arif Arifoğulları, "Çok sevdiğim cizgi film karekteri Tom'un Erzurum şivesi ile konuşursa nasıl olur ? diye düşündüm. Kendime deneme videoları yaptım ve dinlettiğim herkesi kahkaha ile gülmesi üzerine kurucusu olduğum AŞK-I Aşkale sayfasında takipcilerimin beğenisine sundum. Kısa sürede ilgi odağı olan videoların her gün yeni birini sayfama ekliyorum" dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mehmet 01 Ocak 1970 02:00

    Goz yaslarim ince inxe turkusunu kim soyluyr