Kültür-Sanat Haber Girişi : 12 Mayıs 2018 20:15

TRT Erzurum gençlik korosu yılsonu konseri verecek

TRT Erzurum gençlik korosu yılsonu konseri verecek
TRT Erzurum Müdürlüğü bünyesinde ve Erzurum Radyosu sorumluluğunda faaliyet gösteren THM Gençlik Korosu, yılın son konserini 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü verecek.
Erzurumajans-TRT Erzurum Müdürlüğü bünyesinde ve Erzurum Radyosu sorumluluğunda faaliyet gösteren THM Gençlik Korosu, yılın son konserini 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü verecek.

Şefliğini TRT’nin usta sanatçısı Yıldız Demirkol Savaş’ın yaptığı 75 kişilik koronun yılsonu konserinde Konuk Sanatçı olarak, TRT Erzurum Radyosu bünyesinde yetişen “Ümit Turan” da sahne alacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde saat 19.00’da başlayacak konserin sunuculuğunu ise “Ömer Ergedik” yapacak.

Gençlik Korosunun şefi Yıldız Demirkol Savaş geçen iki yıl boyunca TRT Çocuk Korosuyla büyük başarılara imza atmış ve EYOF’ta Ülkemizi temsil ederek tarihi bir başarı göstermişti. İşte O Koroda yetiştirdiği çocuklar Gençlik Korosunun temelini teşkil etti.

Bu yıl içinde, koronun 24 Şubat 2018 günü verdiği ilk konser büyük ilgi görmüş ve konseri izlemeye gelenlerin büyük bir bölümü salonda yer bulamamıştı. TRT THM Gençlik Korosu tarafından ücretsiz olarak verilecek bu konserin de türkü severlerden büyük ilgi görmesi bekleniyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.