Kültür-Sanat Haber Girişi : 05 Mayıs 2015 20:14

TRT Erzurum Müdürlüğü THM gençlik korosu konseri

TRT Erzurum Müdürlüğü THM gençlik korosu konseri
TRT Erzurum Müdürlüğü Türk Halk Müziği Gençlik Korosu çalışmalarını tamamlayarak, 07 Mayıs Perşembe günü saat: 19.00'da Atatürk Üniversitesi Oditoryumu A Salonunda müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
Erzurumajans-TRT Erzurum Müdürlüğü Türk Halk Müziği Gençlik Korosu çalışmalarını tamamlayarak, 07 Mayıs Perşembe günü saat: 19.00'da Atatürk Üniversitesi Oditoryumu A Salonunda müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir konser programı hazırladıklarını dile getiren TRT Erzurum Müdürü Ayça Alemdar ve Radyo Müdürü İsmail Bingöl, "Kültüre yaptığı katkılarla yıllar içerisinde öne çıkan TRT, Türk Halk Müziğinin de öncüsü ve destekleyicisi olarak yılsonu konserleriyle bu amaca çok büyük oranda hizmet etmektedir. Gençlerin ve çocukların müziğimizi öğrenmesi ve sevmesi, sonrasında da bu alanda hizmet vermeleri için gereken ilgiyi gösterip, imkân sağlayan TRT Erzurum Müdürlüğü; gerçekleştirdiği bu konserle kültürün kitlelere yayılmasını ve sevilmesini sağlamaya çalışıyor.

Yıllar içerisinde giderek artan bu çalışmalar sürecek ve daha iyi noktalara taşınacaktır. Bu konuda halkımızdan gerekli ilgiyi göstermelerini ve konserimize katılımlarını bekliyoruz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.